Rólunk

A Manpower a világ vezető munkaerő-szolgáltatója, amely innovatív és személyre szabott megoldásokat kínál ügyfeleinek világszerte közel 80 országban. Magyarországon 1990 óta van irodánk, ezzel a legrégebbi, nemzetközi háttérrel rendelkező hazai munkaerő-szolgáltató vagyunk. 

Küldetésünk

Cégünk elkötelezett a munkavállalók és munkaadók sikeres együttműködése iránt, melyet innovatív, ügyfeleink igényeihez igazodó megoldásainkkal teszünk lehetővé a munkaerőpiac minden szegmensében. Folyamatosan fejlesztjük kollégáinkat és szolgáltatásainkat, hogy a munka gyorsan változó világában partnereink minden elvárásának megfeleljünk.

Hisszük, hogy az értékteremtő és fenntartható foglalkoztatás képes megváltoztatni a világot. Viziónk az, hogy az innovatív munkaerő-megoldások és szolgáltatások terén vezető szerepet vállaljunk, amely lehetővé teszi ügyfeleink számára a siker elérését a változó munkavilágban.

  • 1990 óta vagyunk jelen Magyarországon 
  • 100+ alkalmazott 
  • Irodák Budapesten

Céljaink

Hatékonyság növelése
A munkaerő-felvétel hatékonyabbá tétele
A munkavállalók megtartásának növelése
Társadalmi felelősségvállalás hirdetése
Költségek csökkentése

Vezetőségünk

Péter Varga
Varga Péter
Ipari és fehér-galléros szolgáltatások üzletág-igazgatója
Barnabás Fejes
Fejes Barnabás
Technológiai üzletág-igazgató
Antal Csanyik
Csanyik Antal
Pénzügyi igazgató
Tamás Fehér
Fehér Tamás
A Manpower Magyarország, Manpower Horvátország és Manpower Szlovénia ügyvezető igazgatója
Emberek
Az emberek, mint egyének tisztelete és a kölcsönös bizalom elengedhetetlen ahhoz, hogy megfelelő támogatást nyújthassunk , hiszen hivatásunk, hogy ügyfeleink és jelöltjeink mind az üzleti, mind pedig a magánéletben elérjék kitűzött céljaikat! Szakmai támogatásunk magában

tovább olvasok
foglal karriertervezést,coaching támogatást, szakmai tréningeket. Elismerjük munkatársaink, ügyfeleink és jelöltjeink hozzájárulását sikerünkhöz. Ösztönözzük és jutalmazzuk a kiemelkedő teljesítményt.
Tudás
A munka világa folyamatosan változik, a változásokra való gyors reagáláshoz pedig megfelelő ismeretekre van szükség. Tudásunk, szakértelmünk, több évtizedes szakmai tapasztalatunk és erőforrásaink megosztásával biztosítjuk, hogy ügyfeleink és jelöltjeink a legjobban reagálhassanak ezekre a változásokra.

tovább olvasok
Eközben mi folyamatosan figyelemmel kísérjük a munkaerőpiac változását kapcsolataink, megoldásaink és szolgáltatásaink fejlesztés, tudásunk naprakészen tartása érdekében.
Innováció
A munkaerőpiac mély megértése és ismerete lehetővé teszi számunkra a világban elterjedt legjobb gyakorlatok alkalmazását és fejlesztését. Véleményvezérek vagyunk a munkaerőpiacon, merünk újítani, úttörő szerepet vállalni és fejlődni. Kritikai szemlélettel vizsgáljuk a normákat, hogy új

tovább olvasok
és jobb módszereket találjunk. Fejlesztjük vállalkozói szellemünket és a válaszadási sebességünket. Merünk kockáztatni, tudva, hogy nem mindig sikerül, de sosem tesszük ki ügyfeleinket kockázatnak.