Outplacement

manpower

Az outplacement a leépítésben érintett munkavállalók támogatása, egyfajta "gondoskodó elbocsátás". Célja a változás segítése, a munkahely elvesztése okozta sokk enyhítése, a személyes és szakmai értékek tudatosításával a változási folyamat felgyorsítása, a karriercélok (újra)meghatározása és az első lépések megtétele a következő munkahely felé vezető úton.

  • Személyre szabott: Programjaink a szervezet minden szintjén dolgozó munkavállalókra szabottak
  • Komplex program: A szakértői coachingot virtuális vagy személyes tanulással és munkaerő-piaci kapcsolatokkal kombináljuk.
  • Egyéni és csoportos: Igény szerint egyéni, 1:1 vagy csoportos helyszíni programokkal
  • Rugalmas: A programokat az ügyfél preferenciájának megfelelően virtuálisan vagy személyesen szervezzük.

A munkáltató azáltal, hogy segít a kilépő alkalmazottaknak a számukra megfelelő állás megtalálásában, segít abban is, hogy a távozó kollégák megőrizzék pozitív véleményüket a cégről. A program emellett a munkavállalók kiemelt fontosságát mutatja a szervezetben, növeli a megtartó erőt a maradó munkavállalók esetében.

Teljeskörű outplacement szolgáltatásunk keretében Igény szerint tanácsadást nyújtunk a leépítés adminisztrációját illetően is a HR számára.

Egyéb szolgáltatások

manpower

Benchmark szolgáltatás

Cégünk kiváló minőségű benchmark szolgáltatást kínál azoknak a vállalatoknak, akiknek fontos az aktuális piaci trendek és az átlagos…
Leasing of personnel

IT Delivery Centre

JátéktesztelésMagyarországon elsőként létrehoztunk egy számítógépes játéktesztelő központot nemzetközi…
Job advertising and employer brandin

Szoftvertesztelés

JátéktesztelésMagyarországon elsőként létrehoztunk egy számítógépes játéktesztelő központot nemzetközi ügyfeleink számára…