Munkaerő-toborzás, RPO

manpower

Komplex és átfogó kiválasztási megoldásokat kínálunk a belépő szinttől a felső vezetői pozíciókig, iparágtól függetlenül, szellemi és fizikai munkaerő toborzására egyaránt. Rugalmas, személyreszabott szolgáltatásokkal dolgozunk, melynek keretében rövid és hosszútávú együttműködést kínálunk, tömeges toborzási projekteket is vállalunk, valamint igény esetén helyszíni jelenlétet is biztosítunk ügyfelünk számára.

Toborzás

Dedikált fehér-galléros, kék-galléros és IT területre specializálódott csapataink toborzási tanácsadói meghatározott pozíciókra szakosodnak, ezáltal biztosítjuk maximális szakmai felkészültségüket a toborzás során.  Kollégáink számára továbbá folyamatosan szervezünk képzéseket, így naprakész tudással állnak partnereink rendelkezésére.

A toborzás az értékésítési folyamattal kezdődik, melynek kulcsfontosságú pontja az igények és elvárások pontos egyeztetése, hogy ügyfelünk számára az ideális jelölteket találjuk meg. Ezek ismeretében kezdik meg toborzóink a keresést saját, többezer fős adatbázisunkban, valamint állásportálok adatbázisában. A pozícióink mielőbbi betöltését álláshirdetésekkel támogatjuk.

Az önéletrajz alapján megfelelő jelölteket az ügyféllel előzetesen egyeztetett kiválasztási köröknek vetjük alá. Toborzóink telefonos előszűrést végeznek, elvégzik az elsőkörös interjút, valamint igény esetén szakmai- és személyiségteszteknek vetik alá a jelölteket. Tömeges toborzásnál igény esetén helyszíni kiválasztási napot is biztosítunk.

RPO

Az RPO, vagyis a toborzási folyamat kiszervezése egy olyan szolgáltatás, amely során egy külső szolgáltatóként vállaljuk ügyfelünk teljes vagy részleges toborzási folyamatának menedzselését és végrehajtását. Az RPO szolgáltatás számos előnnyel jár partnerünk számára.

Kiszervezett toborzási szolgáltatásunk keretében a partnerünk igényei szerint rendszeres kitelepülést biztosítunk. Legyen szó heti egy napról vagy folyamatos jelenlétről, egy vagy akár több fős toborzói csapat rendelkezésre állásáról.

Teljeskörű toborzási megoldást kínálunk, kezdve a munkakör leírásától és a pozíciók hirdetésétől egészen a kiválasztásig és az új munkatársak beilleszkedéséig.

RPO szolgáltatóként segítünk ügyfelünknek a stratégia kidolgozásában az ideális jelöltek megtalálására, figyelembe véve az üzleti igényeket és a piaci trendeket. 

Precíz és vonzó munkaköri leírásokat készítünk, melyek segítik az ideális jelöltek megszerzését. Aktívan részt veszünk a munkáltatói márkaépítésben és a pozíciók hirdetésében a megfelelő csatornákon, hogy minél több potenciális jelölt figyelmét felkeltsük.

Keressük és szűrjük az ideális jelölteket, elvégezzük az előzetes interjúkat, teszteket és referenciák ellenőrzését, hogy a legalkalmasabb jelöltek közül hozza meg partnerünk a végső döntést. A kiválasztási folyamatot sikeresen teljesítő, új munkatársak beilleszkedését is végigkísérjük.

RPO szolgáltatóként megfelelő forrásokkal és kapcsolatokkal, széleskörű szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezünk a hatékony toborzási folyamatok lebonyolításához, így az ügyfelünknek nem kell ezzel foglalkoznia. A toborzási folyamatok kiszervezése általában hatékonyabb és költséghatékonyabb megoldást nyújt, mint belső toborzási erőforrások fenntartása, ráadásul rugalmasak és testreszabhatóak az ügyfél igényeihez és az aktuális piaci körülményekhez.

Az RPO szolgáltatások kiemelkedő lehetőséget kínálnak a cégek számára a hatékony és eredményes toborzási folyamatok fenntartására, miközben erőforrást takarítanak meg.

Egyéb szolgáltatások

manpower

Benchmark szolgáltatás

Cégünk kiváló minőségű benchmark szolgáltatást kínál azoknak a vállalatoknak, akiknek fontos az aktuális piaci trendek és az átlagos…
manpower

Outplacement

Az outplacement a leépítésben érintett munkavállalók támogatása, egyfajta "gondoskodó elbocsátás". Célja a változás segítése, a…
Leasing of personnel

IT Delivery Centre

JátéktesztelésMagyarországon elsőként létrehoztunk egy számítógépes játéktesztelő központot nemzetközi…