Munkaerő-kölcsönzés

manpower

Munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásunk rugalmas megoldást kínál partnereink számára, gyors reagálást biztosítva az üzleti világ hirtelen változásaira. Teljes- és részmunkaidős pozíciók, fizikai és szellemi munkakörök betöltését, valamint tömeges toborzási projekteket is vállalunk – mindezt teljeskörű HR adminisztáció és szolgáltatás lebonyolításával. 

Szolgáltatásunkról

Széleskörű iparági tapasztalattal felvértezve fehér- és kék-galléros területre egyaránt dolgozunk és nagy volumenű kölcsönzést is vállalunk. Megkülönböztet minket a piacon, hogy többszáz fős kölcsönzötti állományunk 90%-a fehér-galléros munkavállaló.

Az önéletrajz alapján megfelelő jelölteket az ügyféllel előzetesen egyeztetett kiválasztási köröknek vetjük alá. Toborzóink telefonos előszűrést végeznek, elvégzik az elsőkörös interjút, valamint igény esetén szakmai- és személyiségteszteknek vetik alá a jelölteket. Tanácsadóink az interjúkat követően, objektíven és partner-központú szemlélettel segítik a döntéshozókat a megfelelő kolléga kiválasztásában.

A kiválasztott jelölt foglalkoztatásának adminisztratív terheit levesszük az ügyfél válláról az alábbi szolgáltatások nyújtásával:

  • Felvételi folyamat menedzselése; beléptetés és bejelentés
  • Adónemek, adókedvezmények, jogszabályok naprakész ismerete és ismertetése
  • Orvosi alkalmassági vizsgálat megszervezése
  • A jelölt felkészítése az első munkanapjára
  • Bérszámfejtés
  • Eszközök biztosítása igény esetén (IT eszközök, flottakezelés)
  • Dedikált tanácsadó biztosítása az együttműködés teljes idejére
  • Gyors reagálás a felmerülő kérdésekre

A HR csapatunk a felvételi folyamat kezdeti pontjától támogatja az újonnan belépő kollégát, az elengedhetetlen orvosi vizsgálattól egészen az operatív munka első napjáig. 

Munkáltatóként, a Manpower HR csapata biztosítja a munkavállaló támogatását karrierje új állomása során. Munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásunkat havi díjas konstrukcióban nyújtjuk, a szolgáltatás keretében dedikált kapcsolattartót és folyamatos kommunikációt biztosítunk. 

Munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásunk lehetővé teszi partnereink számára, hogy arra koncentráljanak, amiben a legjobbak, miközben mi is ezt tesszük. 

Egyéb szolgáltatások

manpower

Benchmark szolgáltatás

Cégünk kiváló minőségű benchmark szolgáltatást kínál azoknak a vállalatoknak, akiknek fontos az aktuális piaci trendek és az átlagos…
manpower

Outplacement

Az outplacement a leépítésben érintett munkavállalók támogatása, egyfajta "gondoskodó elbocsátás". Célja a változás segítése, a…
Leasing of personnel

IT Delivery Centre

JátéktesztelésMagyarországon elsőként létrehoztunk egy számítógépes játéktesztelő központot nemzetközi…