IT Akadémia

manpower

Megrendelői igények szerint összeállított képzési tervet hirdetünk meg az IT terület iránt érdeklődőknek, hogy a képzés végén munkaképes tudással állíthassuk munkába ügyfelünknél a sikeresen teljesítő résztvevőket. Szolgáltatásunkat a belépő szintű IT pozíciók iránti megnövekedett érdeklődés hívta életre, így biztosítva az igényekre szabott tanulási folyamatot.

Kisebb csapat esetén online, nagyobb létszám esetén személyes oktatást biztosítunk. A jelölteket az ügyféllel közösen választjuk ki.

Jellemzően 3-6 hónapos képzési program után állítjuk munkába a résztvevőket, akiket a partner saját állományába is vehet, valamint szükség esetén kölcsönzéses vagy outsourcing konstrukciót is biztosítunk.

A napi program elméleti és gyakorlati oktatásra épül, a héten elsajátott tudást pedig a házifeladatokon keresztül gyakorolják a résztvevők. A kurzus záróvizsgával ér véget, mely során egy komplex projektmunkát végeznek el a tanulók. Ezek eredménye pedig bemutatásra kerül az ügyfélnek is.

A kurzus után 3 hónap utókövetést vállalunk, melynek során segítjük az akadémiai résztvevők zökkenőmentes elhelyezkedését a számukra új területen.

Az akadémiai szolgáltatás díj magában foglalja a tréning költségeket, a hirdetési költségeket, a jelöltek keresését, a toborzást (beleértve a személyiség és technikai teszteket) és a jelöltek kiválasztását.

Egyéb szolgáltatások

manpower

Benchmark szolgáltatás

Cégünk kiváló minőségű benchmark szolgáltatást kínál azoknak a vállalatoknak, akiknek fontos az aktuális piaci trendek és az átlagos…
manpower

Outplacement

Az outplacement a leépítésben érintett munkavállalók támogatása, egyfajta "gondoskodó elbocsátás". Célja a változás segítése, a…
Leasing of personnel

IT Delivery Centre

JátéktesztelésMagyarországon elsőként létrehoztunk egy számítógépes játéktesztelő központot nemzetközi…