Benchmark szolgáltatás

manpower

Cégünk kiváló minőségű benchmark szolgáltatást kínál azoknak a vállalatoknak, akiknek fontos az aktuális piaci trendek és az átlagos bérszintek ismerete. A Benchmark felmérésünk az ügyfél által meghatározott szempontok alapján, előzetesen egyeztetett paraméterek mentén, az általuk választott cégek megkérdezésével készül. Ennek eredményeként egy átfogó jelentést állítunk össze, amely tartalmazza a megadott pozíciókban alkalmazott béreket, cafeteria kereteket, bónusz összegeket és egyéb juttatásokat.

A Benchmark szolgáltatás előnyei:

  • Személyre szabott felmérés: Az ügyfelek igényeinek és preferenciáinak megfelelően alakítjuk ki a benchmark felmérést, hogy az a lehető legrelevánsabb és hasznosabb információkat nyújtsa.
  • Átfogó jelentés: A benchmark tartalmazza a kiválasztott pozíciókra vonatkozó valós adatokat, így lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy pontos képet kapjanak a piaci bérszintekről és juttatási csomagokról.
  • Bruttó összegek: A feltüntetett bérek és cafeteria keretek egyaránt bruttó, forintban értendő összegek, így a vállalatok könnyen összehasonlíthatják azokat a saját bérstruktúrájukkal.
  • Piacvezető információk: A Benchmark Szolgáltatásunk segít az ügyfeleknek abban, hogy versenyképes béreket és juttatásokat kínáljanak, ami hozzájárulhat a munkaerő megtartásához és a munkaerőpiaci pozíciók megerősítéséhez.
  • Aktuális és megbízható adatok: Felmérésünk friss és megbízható adatokon alapul, amelyek segítségével az ügyfelek naprakész információkat kapnak a piaci trendekről és változásokról.

Egyéb szolgáltatások

manpower

Outplacement

Az outplacement a leépítésben érintett munkavállalók támogatása, egyfajta "gondoskodó elbocsátás". Célja a változás segítése, a…
Leasing of personnel

IT Delivery Centre

JátéktesztelésMagyarországon elsőként létrehoztunk egy számítógépes játéktesztelő központot nemzetközi…
Job advertising and employer brandin

Szoftvertesztelés

JátéktesztelésMagyarországon elsőként létrehoztunk egy számítógépes játéktesztelő központot nemzetközi ügyfeleink számára…