RPO

RPO (Recruitment Process Outsourcing)

Miért jó a Recruitment Process Outsourcing? Jelentősen lerövidíti a felvételi időt, rugalmas és hatékonyan működő toborzást kínál, helyi jelenléttel, professzionális, képzett recruiterekkel. A helyi jelenlét segít megérteni a megrendelő partner cégpolitikáját és értékrendjét, valamint azonnali reakcióidővel, akadálymentesen zajlik az együttműködés, kiemelt partnerkapcsolattartással. A globális technikákat a helyi piac sajátosságainak ismeretével fésüljük össze, így minőségi jelölteket tudunk, rövid időn belül prezentálni, levéve ezzel a terhet a partnerünk válláról, aki így koncentrálhat a core businessre.

RPO szolgáltatásunk keretei közt az alábbiakban számíthat ránk: CV-k feldolgozása,  pre-screening, mélyinterjúk, soft- és hard skillek feltérképezése, háttérkutatás,  jelöltjellemzés írása, employer brandinghez kapcsolódó marketing stratégia, versenytárs elemzés, bérek felmérése, interjútechnika tréning a cégnek, testreszabott riportolás és analízis, ügyfél és jelöltelégedettség mérése, teljesítmény management. -mindezt többféle elszámolási konstrukcióban.

A toborzást Ön kiszervezheti teljesen vagy részlegesen; tudunk dedikált toborzót vagy akár egy toborzó csapatot is biztosítani meghatározott rendszerességgel, esetleg projekt alapon.

Banner Default Image