Outsourcing/contracting

Outsourcing/contracting

Nincs két egyforma outsourcing szolgáltatásunk. Minden az adott ügyfél igényeivel, céljaival és lehetőségeivel kezdődik. Megoldásunkat teljes mértékben az ügyfél stratágiájára, vállalati kultúrájára és munkaerő-igényeire szabjuk.

Outsourcing szolgáltatásaink számos előnnyel járnak: felgyorsítható egy adott termék fejlesztése vagy bármilyen, szaktudást igénylő projekt/folyamat.

Nem szükséges a saját állományt trénelni, a munkafolyamatokkal járó felelősség pedig a szolgáltatót terheli. Rugalmas, targetorientált megoldást jelent a cégek számára, azonnali, betanítás nélküli kezdéssel, kevesebb állandó költséggel.

Jellemzően helpdesket, fejlesztéseket, termelési folyamatokhoz kapcsolódó fizikai munkát, call centert, könyvelést szerveznek ki a cégek, de bármilyen területen tudunk segíteni, mind szellemi, mind pedig fizikai pozíciók kapcsán.

Komplett és minden tevékenységet lefedő csapatot állítunk össze, amihez szakmai felügyeletet biztosítunk, rövid vagy hosszabb futamidőre.

Master Vendor: egy igazán hatékony, átlátható megoldás, mely során a ManpowerGroup manageli teljeskörűen az egyes HR szolgáltatókat. A szolgáltatás egyik legfontosabb előnye az egypontos kapcsolattartás, ami leegyszerűsíti az egyébként hosszadalmas, sok munakórát felemésztő folyamatokat.

Az Interim szolgáltatásunk a megfelelő választás, ha Ön határozott futamidejű, projekt- és stratégia-alapú kiszervezésben gondolkodik, ahol tanácsadói és vezetői skillekre van szüksége adott projekt lebonyolításához.

Legnépszerűbb Interim szolgáltatásunk az IT kiszervezése, de bármilyen területen tudunk segíteni hosszú évek tapasztalataira, nemzetközi és belföldi jól kiépített kapcsolati hálónkra és széleskörű ismereteinkre támaszkodva.

Kiszervezett állományunknak biztosítjuk igény esetén a flotta és equipment, valamint egyéb béren kívüli juttatások kezelését.

Banner Default Image