Közvetítés

Közvetítés

Segítünk a toborzásban a junior, belépő szintű szellemi pozícióktól kezdve egészen felsővezetőkig, minden területen.

Nemcsak szellemi, hanem betanított és képzett fizikai munkaerő vonzásában is évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött vágunk bele a közös munkába.

Fejvadászatban is számíthat ránk: specialista -például kifejezetten mérnöki, IT, vezetői és egyéb speciális szaktudást igénylő- pozíciók divíziójában is otthonosan mozgunk.

Módszereink, technikáink nem ismernek határokat. Ezúttal szó szerint, hiszen nemzetközi irodahálózatunkra támaszkodva toborzásunk -igény esetén- internacionális.

Tapasztalt recruitereink a hard- és soft skillek feltérképezésével, pozíció-specifikus metodikával keresik a megfelelő jelölteket; előszűrik a jelentkezőket, több körös interjúval és kompetenciatesztek segítségével segítenek megtalálni a tökéletes munkaerőt.

Partnerre szabott megoldásokkal és garancia konstrukciókkal dolgozunk, folyamatos egyeztetés mellett, vagy akár teljesen önállóan.

Candidate journey: a toborzás összes életciklusában beszélünk a jelöltekkel, ez azt jelenti, hogy az elhelyezés után is kapcsolatban maradunk velük.

Az elhelyezettjeink jellemzően hosszabb ideig, átlagosan három évet töltenek adott munkahelyen, a fluktuációs rátánk 10%-os, tehát bőven a hazai átlag alatt mozog.

Banner Default Image