Kölcsönzés

Kölcsönzés

A Manpower márka egyik legnagyobb múltú szolgáltatása a munkaerő kölcsönzés. A munkáltatók sok esetben választják ezt az opciót, hiszen rugalmas. Remek megoldást jelent az időszakos, szezonális vagy pluszmunka miatti kapacitás-igény kielégítésére.

Emellett igen sok adminisztrációs terhet vesz le a cégek válláról, hiszen a munkáltatói jogkör megosztott:

a munkavállalók a kölcsönbeadóval állnak munkaviszonyban, ezért a kölcsönző cég végzi az adminisztráció jelentős részét, a bérszámfejtést, bérutalást stb.

Gyakran előfordul, hogy az eleinte kölcsönzöttként foglalkoztatott munkavállalót átveszik saját állományba, erre természetesen fennáll a lehetőség.

Egyaránt toborzunk szellemi és fizikai munkakörökre az ország bármely területére, teljes és részmunkaidőre is kölcsönzött állományt.

Mass recruitmentben is jártasak vagyunk számíthat ránk, ha rövid időn belül van szükség nagy volumenű toborzásra, mint pl. termelésfelfutáskor vagy egy csúcsidőszakban.

On-site: ránk bízhatja az olyan nagy volumenű recruitment folyamatok lebonyolítását is, amihez helyszíni jelenlét szükséges.

Vállaljuk a flotta- es eqipment valamint egyéb, béren kívüli juttatások kezelését is, partnerünk igényeire szabva (céges használatú autó, telefon, stb.)

Tapasztalt és precíz munkaügyi csapat gondoskodik a bérelt állományhoz kötődő bérszámfejtésről, adminsiztrációról, hogy ezekre a partnereinknek ne legyen gondja.

Projekt szemléletű kapcsolattartásban hiszünk, gyors reakcióidővel

Nem csak kölcsönző partnerünkkel, de a kölcsönzött állományunkkal is folyamatos és szoros kapcsolatot ápolunk: negyedévente elégedettségi felmérőkkel és ennek az alapos kiértékelésével, utókommunikációval javítjuk az együttműködés minőségét.

Banner Default Image